Tyvek

Tyvek

DuPont™ Tyvek® en AirGuard® bouwschilmethodes

Wanneer ze samen worden gebruikt, vormen de Tyvek® dampopen membranen en AirGuard® dampschermen een duurzame en complete bouwschiloplossing. Ze zijn ontworpen om te voldoen aan huidige voorschriften inzake duurzaam bouwen en bouwisolatie, en worden ondersteund door DuPont, dé expert op het gebied van hoogwaardige materialen en duurzaam bouwen.
Tyvek® dampopen membranen zijn UV- en hittebestendig. Hun unieke enkellaagse technologie is dampopen maar toch waterdicht. Dit zorgt voor bescherming tegen condensatie, vocht en luchtinfiltratie op buitenmuren.
AirGuard® damschermen zijn ontworpen om uiterst dampresistent en 100% luchtdicht te zijn. Dit zorgt voor een betere controle van de warmteoverdracht en een aanzienlijke verbetering van de energie-efficiëntie binnen de gebouwschil.
Ons assortiment van Tyvek® afdichtingstapes is speciaal ontworpen als aanvulling op de Tyvek® damopen menbranen en AirGuard® dampschermen om een meer luchtdichte afdichting te realiseren, waardoor een totaaloplossing voor gebouwschil kan geboden worden.
Deze nieuwe Tyvek® bouwschilproducten zijn speciaal ontworpen ter ondersteuning van duurzame bouwpraktijken en –isolatie en kunnen een belangrijke rol spelen in de conformiteit met of het overtreffen van bouw- en energievoorschriften, normen en certificeringen.

Toon alle producten van Tyvek

Brugs Dak Centrum is de partner voor
uw bouw-of renovatieproject

Merken