Service

Een voortreffelijke service

Klantopvolging
1

Klantopvolging

Bij Brugs Dak Centrum staat de klant centraal. Dat betekent niet alleen dat u hier zeker bent van kwaliteitsproducten, maar ook van doorgedreven administratieve opvolging. Uw mails en telefoons worden snel beantwoord, bestelling worden efficiënt doorgevoerd, de facturatie verloopt vlot en op uw vraag tot informatie komt gegarandeerd binnen onafzienbare tijd een bruikbaar antwoord.
2

Persoonlijk advies

Door de jaren heen bouwden wij diepgaande kennis op over onze producten en hun toepassings-mogelijkheden. Daarnaast kennen wij de portfolio van onze productiepartners door en door. Die knowhow delen wij graag met u. Wilt u weten welk materiaal het meest geschikt is voor uw dak- of gevelproject? Of waarom u voor een specifiek merk zou moeten kiezen? Vraag het ons, wij geven u graag alle nodige advies. In onze showroom, die aan onze atelier- en stockruimte is verbonden, laten wij u bovendien graag kennismaken met onze materialen.
Persoonlijk advies
Modern atelier
3

Modern atelier

Brugs Dak Centrum beschikt over een atelier met hypermodern machinepark, waar wij ruwe non-ferromaterialen (voornamelijk bladlood, zink, koper en aluminium) omzetten in afgewerkte producten waar u als professional meteen mee aan de slag kunt. Hebt u bepaalde vereisten? Bijvoorbeeld een bepaalde hoek voor uw goot, of insectveilige roosters in uw verluchtingsbuizen,... ? Onze medewerkers gaan aan de slag met uw wensen, en garanderen een resultaat dat tot op de millimeter correct is!

Onze workflow

Onze workflow
4

Vlot transport

Ons bedrijf is voornamelijk uitgerust als afhaalplaats – onze klanten kunnen hier vlot met hun (bestel- of vracht)wagen oprijden om de bestelde producten in te laden. Maar als het nodig is, komen wij het materiaal ook leveren tot op uw werf of bij uw eigen woning of zaak. Daarvoor hebben wij een kleine en grote vrachtwagen ter beschikking. Wij leveren in Oost- en West-Vlaanderen, Henegouwen en Brabant. Via ons transportnetwerk zijn ook leveringen in de rest van België en het buitenland mogelijk.
Vlot transport
Uitgebreide stock
5

Uitgebreide stock

In ons bedrijfsgebouw te Brugge hebben wij een ruime en over-zichtelijke stockruimte. Daar vindt u 3 à 4000 producten, van heel klein – schroeven en bouten – tot groot – metalen platen, dampschermen, isolatiepakketten, enzovoort. U bent hier altijd welkom voor uw aankoop, desgewenst met het nodige professionele advies van onze medewerkers of zaakvoerder. Wij zijn er tenslotte om u te helpen.
6

Flexibiliteit

Onze ambitie is om de klant zo snel en goed mogelijk te helpen. Hebben we een bepaald product niet op stock? Dan bestellen we dat zo snel mogelijk, waarbij we de leverancies aansturen op een zo kort mogelijke levertijd, zodat uw project geen vertraging oploopt. Moeten bepaalde bestelde en opgehaalde producten alsnog worden aangepast, bijvoorbeeld op basis van gewijzigde werfplannen? Breng ze gerust binnen, wij doen het nodige. Want wij leveren altijd kwaliteit op maat - ook na uw aankoop.
Flexibiliteit

Brugs Dak Centrum is de partner voor
uw bouw-of renovatieproject

Merken