Solatube

Solatube

Solatube daglichtsystemen

Daglicht op elke plek onder het dak. Daar zorgt het Solatube® daglichtsysteem voor. De Solatube® vangt het buitenlicht op met een koepel en transporteert het daglicht via een zeer reflecterende daglichtbuis. Een plafondplaat naar keuze verspreidt vervolgens aangenaam daglicht de gewenste ruimte in.

Toepassingsmogelijkheden

De toepassingsmogelijkheden van Solatube® daglichtsystemen zijn nagenoeg onbegrensd. In platte en schuine daken, door een gevel of door de grond vindt het daglicht zijn weg. Voor de meest unieke daken, waaronder sandwichdaken en groendaken, zijn maatwerk dakdoorvoeren mogelijk. De daglichtbuizen zijn al in vele projecten toegepast om meer daglicht te genereren.
Verschillende types
Om er voor te zorgen dat er een Solatube® is voor iedere ruimte, zijn er verschillende type Solatubes® leverbaar: De geschikte diameter is afhankelijk van de grootte van de ruimte en het gewenste lichtresultaat. 

Gegarandeerde kwaliteit

De ongeëvenaarde kwaliteit van de Solatube® daglichtsystemen is aangetoond door middel van tests uitgevoerd door Grontmij, TNO en Peutz. Alle technische specificaties zijn hiermee onderbouwd, zodat ieder Solatube® daglichtsysteem gegarandeerd presteert op het gebied van isolatie, lichtopbrengst en duurzaamheid.

Toon alle producten van Solatube

Brugs Dak Centrum is de partner voor
uw bouw-of renovatieproject

Merken