Parabond

Parabond

PARABOND 600 een snel uithardende, elastische lijmkit op basis van MS-polymeer voor het verlijmen en voegen in de bouw en industrie. 

Toepassing
PARABOND kleeft zonder primer op vrijwel alle in de bouw voorkomende materialen zoals aluminium, gegalvaniseerd en roestvrij staal, zink, koper, natuursteen, beton, baksteen, bekledingsplaten op cementbasis... Zeer geschikt voor het verlijmen van volkern platen, het plaatsen van veiligheidsglas in de bankindustrie, plaatsen van kabelgoten, verstekken van aluminium ramen, spiegels.

PARABOND 800 is een hoogwaardige, snel uithardende, duurzame montagelijm op basis van MS polymeren met een extreem hoge aanvangshechting.
 
Toepassing
Parabond 800 kleeft zonder primer op vrijwel alle in de bouw voorkomende materialen. Door zijn extreem hoge aanvangshechting is deze kit uiterst geschikt voor verlijmingen waarbij het noodzakelijk is dat er een directe hechting is. Zeer geschikt voor structurele verlijming van panelen en elementen in de professionele gevel-, interieur- en plafondbouw. Klemmen of stempelen kan in de meeste gevallen achterwege gelaten worden.

PARABOND CONSTRUCTION is een één-component, neutraal uithardende, gebruiksklare, universele lijm en voegkit op basis van een MS hybride polymeer, die verrubbert door reactie met de vochtigheid van de omringende lucht.

Toepassing 
Parabond Construction kleeft zonder primer op vrijwel alle in de bouw en industrie voorkomende materialen zoals glas, aluminium, polyester, ABS, polystyreen, messing, gegalvaniseerd en roestvrij staal, behandeld hout, natuursteen... en zelfs op licht vochtige ondergronden zonder tot blaasvorming te leiden.

Toon alle producten van Parabond

Brugs Dak Centrum is de partner voor
uw bouw-of renovatieproject

Merken