DE BOER

DE BOER

De Boer is onze leverancier voor bitumineuze dakmembranen van topkwaliteit.

APP ( atactic polypropylene)
Dit gemodificeerd bitumen op basis van APAO, APP, TPO (polymeren) wordt aangebracht aan beide zijden van een drager (glasvlies, weefsel, polyestervlies of composiet). De grote troeven van dit membraan zijn de hoge plasticiteit en beloopbaarheid en een uitstekende UV- en thermische stabiliteit.

SBS (styrene butadiene styrene)
Dit gemodificeerd bitumen wordt aangebracht aan beide zijden van een drager (glasvlies, weefsel, polyestervlies of composiet). Dit membraan biedt uitstekende elastische eigenschappen en is een ideale oplossing voor daken met zware mechanische beproeving of bij grote temperatuurschommelingen.

DuO
Op het eerste zicht lijkt DuO op een gewone dakrol. Maar DuO is méér. DuO is een begrip: het meest performante dakmembraan dat de moderne techniek kan maken. Op basis van - wat dacht u - bitumen. DuO werd meteen één der meest gedurfde concepten ooit. Want nooit was iemand erin geslaagd harde APP (ondertussen geëvolueerd naar TPO) en zachte SBS te verenigen. Het succes vertaalt zich vandaag in miljoenen m² die wereldwijd de meest prestigieuze projecten waterdicht maken.

Toon alle producten van DE BOER

Brugs Dak Centrum is de partner voor
uw bouw-of renovatieproject

Merken